Jobb med motorsag krever arbeidsbil med innredning

Uncategorized

Vedhogging er Norges egen nasjonalsport. Den første registrerte hendelsen fant sted i Ulvestad, da to menn i en bar utfordret hverandre.

Etter denne begivenheten, som endte med at en flott skulptur av et stort glass mjød ble skapet, så har arrangementer trukket konkurrenter fra både inn -og utland. Konkurrenter fra Danmark, Finland, Tyskland og Belgia har deltatt i denne fantastiske sporten her på norsk jord siden den gang.

Ulike varianter

Denne sporten inneholder mange utfordringer, men først og fremst en dyktig hånd som kan håndtere øksa og motorsaga:

  • Underhånd
  • Standing Block
  • Butcher’s Block
  • Dobbel håndsag
  • Motorsag utskjæringer

Du trenger en bil som kan lastes med relativt mye utstyr for skogsarbeidet. Men har du en bil som ikke er tilpasset verktøyene dine? Ikke fortvil, worksystem.no tar seg av saken. Med den utmerkede tjenesten fra worksystem.no, så kommer du godt i gang med det.

Her fikser de ny innredning med bedre plass med modulsystem og dobbeltgulv og takutstyr for å utnytte lastkapasiteten best mulig. Løsningene fra Worksystem.no er derfor noe du bør vurdere for din arbeidsvan.

Med bruk motorsaga i hverdagen

Vil du holde på med arkitektur eller vedhogst, tømmer-sport eller skulpturer, så vil du kanskje fikse bilen din slik at du får plass til utstyret.

Tradisjonelt er arrangementer for skulptur kunst med motorsag langt unna. Skal du til et slikt arrangement, så bør du kunne fylle bilen med sag og vernesko. Skaff deg fordelene på worksystem.no slik at alt blir tryggere.

Bli kunstner

Mange vil prøve å skape utrolige kreasjoner med motorsaga. I det siste har vi sett flere og flere som utformer flotte skulpturer kun med hjelp av en blyant og en motorsag. For en motorsag er ikke det man tenker på som et redskap for å utforme vakre linjer, men jaggu får de ikke dette til også.

Bli en kunstner som blir kjent om 10, 15 og 213 år. Noen synes kanskje det er som et opprør mot kunsten fordi metodene er utradisjonelle, kunnskapen ikke er modifisert eller historien for motorsag-kunst ikke er eldre enn noen få år.

Vær først og best

Men det er akkurat her du kan vinne frem. Det er ikke bare worksystem.no som har funnet det ut, de har bare kopiert en smart ide som de har modifisert til sin egen ide. Det kalles å lære gjennom erfaring basert på kunnskap.

Kombinere kunst og arkitektur

Du har allerede en jobb innenfor arkitektur allerede, og har allerede en kassebil og det du trenger for å komme i gang. Kunst og arkitektur er ikke langt fra hverandre, slik at du fort kan gå over fra en bransje til den andre. Kanskje et påfunn for dine eldre dager? Eller kanskje du kan pensjonere deg og skape kreasjoner med motorsag allerede nå.

Ved å lage en flott nettside hvor du legger ut dine kreasjoner og produkter du vil selge, så kan du jo også tjene deg søkkrik av det. Noe som flere og flere må komme i gang med nå slik at noen får oppleve dine kunstneriske ferdigheter allerede nå.

nullpoint