Har klær og arkitektur noe til felles?

Uncategorized

I utgangspunktet virker det kanskje som om klær og arkitektur er to helt forskjellige ting. Men klær har også form og fasong, og ulike fasonger gir ulike uttrykk. Motedesignere tenker nok ikke helt ulikt arkitekter når de skal utforme plaggene sine. Det handler om linjer og balanse, der de små detaljene kan være helt avgjørende for å skape noe unikt.

Flare jeans

Flare jeans, eller bukser med utsvingte ben, er et godt eksempel på hvordan form og kurver brukes innen klesindustrien. Bukser med flare er smale øverst, men svinger ut nede på leggen. Noen kaller også denne formen for bootcut, ettersom de utsvingte jeansene passer utmerket over høye støvler eller boots. Du finner moteriktige flare jeans hos NA-KD, og kan velge mellom ulike farger og stiler. Jeans er virkelig i motebildet for tiden, så dette er basisplagg som er verdt å sikre seg til garderoben.

Kurver i klærne

Kurver i klær, enten innsvingte eller utsvingte former, bidrar til å framheve deler av kroppen og skape balanse. Disse plaggene er ofte veldig gjennomtenkte, akkurat som byggverk med former er gjennomtenkte. Hvis det ikke er balanse i konstruksjonen, blir det ingen suksess. Noen tror at innsvingte klær bare passer for sylslanke mennesker, men klær med kurver kan framheve dine egne kurver, og gjøre kroppen din vakrere. Du skal være stolt av kurvene dine, ikke gjemme dem bak posete og altfor store klær. Smale jeans som er utsvingt nederst er veldig fint på alle kropper, og hos NA-KD kan du velge din favorittfarge. Jeans bør alltid være en del av garderoben, både sommer og vinter, rett og slett fordi du kan kombinere jeans med alle typer topper og jakker. Flared jeans er like fine til fest som på kontoret eller når du skal være sammen med venner.

Uncategorized

nullpoint