Berømte arkitekter i historien.

Architect

Og i et forsøk på å rette opp i det, så skal vi på de neste sidene se på de mest berømte arkitektene, både levende og døde. Og den første er muligens den mest berømte nåtidige arkitekten, Frank Gehry. Han ble født i Canada i 1929 og flyttet til USA som en tenåring. Han ble en kjent arkitekt gjennom å gå i mot det rigide og funksjonelle i den internasjonale stilen innen arkitektur.

Hans bygninger har ofte en rar design og det er nesten noe abstrakt med hvordan han tenker. Du kan ikke helt se hvor han henter inspirasjon i fra, og det er også noe av poenget med det han driver med. Han designet blant annet det verdensberømte Guggenheim-museet i Bilbao, som har mye av den samme typen av stilen. Det er en veldig slående stil, som får en til å stå og se på det, som griper din oppmerksomhet. Noe som er naturligvis mye av poenget også.

Det han designer gir deg følelsen som at det er en form som kunne vokst ut av naturen, og har en organisk følelse til det. Det er en veldig fin og interessant stil han har.

nullpoint